Verzending:

Wij zullen de items worden binnen 12-48 uur na uw betaling wordt gewist, het merendeel van de klanten ontvangt het volgen aantal in minder dan 2 werkdagen!

Wij verzenden meestal internationale orde door EMS, DHL te leveren aan belangrijke bestemmingen zoals het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en enkele andere Europese landen slechts ongeveer 5-7 dagen. Bestellingen misschien uitgesteld vanwege het slechte weer, onjuiste adresgegevens, of de beschikbaarheid van het product.

 

Terugkeer & vervangen beleid

Uw tevredenheid is waar wij naar streven. Wij bieden een uitgebreid terugkeerbeleid voor jou. Voordat u wilt zaken te retourneren, neem dan eerst contact met ons op om het probleem dat u ondervindt te bespreken. De meeste van de tijd kunnen we het probleem door het geven van technische ondersteuning en je hoeft niet om iets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken met de goederen, kunt U ze terug bij ons terecht voor reparatie of vervanging onder onze twaalf maanden garantie.

 

Reparatie

In 90 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u vindt de producten met kwaliteit problemen (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen), kan het worden geretourneerd en gerepareerd. Je nodig hebt om de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je zult de verzendkosten te betalen). Wanneer wij de producten terug intactly gestuurd ontvangen, zullen we repareren en versturen ze naar je weer. We zullen de verzendkosten te betalen voor het gerepareerde producten die wij aan u. Of u kunt ook uw lokale reparatie plaats te vinden in de buurt en repareren van de defecte onderdelen, dan is een kopie van het ontvangstbewijs voor het herstellen van de kosten wordt gevraagd te sturen naar ons en wij betalen de kosten te controleren het na. (Let op: Het is onze kwaliteitscontrole professional die een definitieve uitspraak te doen over de vraag of de kwaliteit problemen worden veroorzaakt door persoonlijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen door het defecte product foto’s die u naar ons stuurt moet de reparatie kosten niet vergoed door ons. als de kwaliteit problemen worden veroorzaakt zijn menselijke factoren of vermijdbare schade.)

 

Niet-kwaliteit problemen

In 30 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u vindt de producten die u kiest niet voldoen aan u in termen van kleur of grootte, kan het worden geretourneerd en vervangen onder de volgende voorwaarde. Je nodig hebt om de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je zult de verzendkosten te betalen). De producten mogen niet zijn gebruikt (behalve try-out). Wanneer wij de producten terug intactly gestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en versturen ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook rekening worden gebracht van jullie. Voordat u de items voor vervanging, dan kunt u over te dragen, de supplymentary verzendkosten voor terug te draaien de vervangen artikelen van ons eerste. Zodra de betaling voltooid, zullen wij de zaken van u gezonden vervangen.

 

Problemen

In 30 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u vindt de producten met kwaliteit problemen (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen), kan het worden geretourneerd en vervangen. Je nodig hebt om de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je zult de verzendkosten te betalen). Wanneer wij de producten terug intactly gestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en versturen ze naar u terug. We zullen de verzendkosten te betalen voor het vervangen van producten die wij aan u. (Opmerking:. Het is onze kwaliteitscontrole professional die een definitieve uitspraak te doen over de vraag of de kwaliteit problemen worden veroorzaakt door persoonlijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen zullen de gekochte producten niet worden gerepareerd, vervangen of geretourneerd gratis als de kwaliteit problemen zijn veroorzaakt zijn menselijke factoren of vermijdbare schade.)

 

Terugkeer en gedeeltelijke terugbetaling in

Het product ziet er niet uit zoals die in uw foto: onze website kan een volledige terugbetaling voor niet-kwaliteit problemen, zoals niet geven. Het product is niet wat ik zou denken dat het is. Ik ben niet tevreden met dit product.

In 7 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u een verzoek retourneren van de gekochte zaken omwille van de redenen hiervoor, moet je terug de producten in de originele verpakking naar ons te sturen (je zult de verzendkosten te betalen). Wanneer wij de producten intactly teruggestuurd ontvangt, naast de verzendkosten, zullen we ook aftrekken een zekere mate van leges op basis van uw bestelling totale bedrag en geven u een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Retour en geld terug

In 7 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u vindt de producten met kwaliteit problemen, kan het worden geretourneerd en terugbetaald. Je nodig hebt om de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je zult de verzendkosten te betalen). Wanneer wij de producten terug intactly gestuurd ontvangen, zullen wij u een volledige terugbetaling van het gekochte item (verzendkosten niet inbegrepen) te geven. (Opmerking:. Het is onze kwaliteitscontrole professional die een definitieve uitspraak te doen over de vraag of de kwaliteit problemen worden veroorzaakt door persoonlijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen zullen de gekochte producten niet worden gerepareerd, vervangen of geretourneerd gratis als de kwaliteit problemen zijn veroorzaakt zijn menselijke factoren of vermijdbare schade.)

Als u vragen heeft, stuur een email naar onze Klantenservice, bieden wij u de terugkeer details.